Ring oss i dag

40 55 44 22

eller bruk kontakt oss

PÅ DEN STORE DAGEN

bryllupsmat fra-mathuset-skien-porsgrunn

Vi har 20 års bryllupserfaring og håndterer mange superviktige dager hvert år.

De siste årene har vi hatt rundt 50 strålende gjennomførte bryllup per sesong. Alt fra rustikk gårdsbryllup, klassisk tre retter i selskapslokalet, grilling på en øy til tapas midt i byen. Vi serverer hele Telemark og nabofylker. 

 

Tre eller flere retters meny er fortsatt populært, men vi ser en økende trend av alternative menyer. Halvparten av fjorårets bryllup var grillbuffet under åpen himmel. Her er et hav av muligheter. Forrett foran, dessert bak, noe fra tallerken, noe fra buffet. Dette sys helt etter ønske og skaper en fantastisk flott atmosfære. Ikke for stivt, ikke for enkelt og gjestene digger det. Det samme kan sies om Tapas. Vi hadde noen tapaser i fjor der vi lot buffeten forandre karakter underveis i middagen. Preg av forretter først, så hovedretter for så avsluttes med små himmelske dessertsmaker. En annerledes tre retter, med andre ord.

 

Det som imidlertid er det aller viktigste for oss, det er at brudeparet får det akkurat som de vil.

Vi lytter, innhenter mest mulig ønsker og informasjon før vi kommer med innspill basert på vår erfaring. Til slutt skal vi sitte igjen med det perfekte oppsettet på en av livets aller største dager.