Ring oss i dag

40 55 44 22

eller bruk kontakt oss

Mathuset er en nesten 20 år lang historie.

 

I 1998 - Meny Lietorvet Selskapsmat

Kjøpmann Finsrud ansetter kokken Kay Kittelsen som ferskvaresjef på Meny Lietorvet. Med sin kokkebakgrunn begynte Kay med Finsruds velsignelse og påtrykk å produsere catering og selskapsmat på bestilling.

Kombinasjonen – rikelig med kvalitetsmat, servert med sjel – gjorde at etterspørselen vokste. Det ble etterhvert naturlig å bygge et eget produksjonskjøkken på Lietorvet under navnet Meny Lietorvet Selskapsmat.

 

I 2002

er Meny Lietorvet Selskapsmat vokst til en liten bedrift i bedriften. En kokk er nå blitt to kokker og to lærlinger. I tillegg til catering produseres det også delikatesser til ferskvareavdelingen.

 

I 2006

ser Meny Myren dagens lys. Med samme kjøpmann bak roret var det naturlig for Meny Lietorvet Selskapsmat nå også produsere delikatesse og catering til Meny Myren.

 

Høsten 2008 - Mathuset Skien AS

Etter 2006 er etterspørselen så stor at det må takkes nei til menge bestillinger. I tillegg hadde flere dagligvarebutikker kommet til med behov for samme tjenester, senere kjent under navnet Butikkpartner AS. Leting etter egnet lokale for storkjøkken ble satt i gang. Samme tid ønsket Leif Johannesen å legge ned sin Spar butikk i Hesselbergate. To og to ble lagt sammen og vips fantes den perfekte løsningen. Senhøsten 08 åpnes nytt, flott storkjøkken i Hesselberggate. Velkommen til Mathuset.

 

Søte 2010

har Mathuset en ide om at ekte desserter uten tilsetningstoffer burde kunne selges i daglivarehandelen med forlenget holdbarhet. Ideen ble presentert Norgesgruppens hovedkjøkken Matbørsen og ikke lenge etter var dessertene til salgs over det ganske land, produsert av lille Mathuset i Hesselbergsgate.

 

Høsten 2014 

inngår Mathuset og Butikkpartner avtale med Grep Grenland AS om samarbeid for å styrke arbeidstrening og kompetanse. I Grep Grenlands nye lokaler på Norrøna Brygge - Porsgrunn Porselen - bygges det nytt kjøkken og kantine som Mathuset og Grep skal samarbeide om å drifte. 2 mars 2015 står kjøkkenet ferdig. Hjertelig velkommen til Mathuset Porsgrunn.