Ring oss i dag

40 55 44 22

eller bruk kontakt oss

JUL OG NYTTÅR

julemat-fra-mathuset-skien-porsgrunn
              Julemeny 2016  - meny for 2017 er klar innen 15 september             

 

Endelig er julen her med alle sine deilige dufter og smaker.

Vi gleder oss til å få lage raust med julemat til dere, og det er noen ting vi ønsker opplyse om for best mulig resultat.

 

Sprø svor er viktig for de fleste og vi kan garantere at den er sprø når den forlater oss. Dessverre kan vi ikke garantere at den er det hele veien til din tallerken. Det fordi dampen i kassene får den til å falle sammen - noen ganger raskt, andre ganger sakte - men vi kan gi dere tips som øker oddsene betraktelig. Bestill maten så tett opp til bespisning som mulig, det gir de beste odds. Det er bedre at dere venter noen minutter på sannsynligvis sprø svor enn at garantert dvask svor venter på dere :-)

 

Vår jul og pinnekjøtt tallerken kommer ikke som tallerken, den er lagt opp i aluminiumsbakker slik at dere kan servere det på buffet rett fra bakkene. All vår julemat kommer på den måten. Dere kan også ta det over på deres egne fat og boller eller porsjonere det ut på tallerkener. Ved å ta det over på eget servise eller tallerkener, sørg for å varme serviset i forkant og at oppleggingen går raskt for minst mulig varmetap.

 

God jul ønskes fra oss på Mathuset

 

 

 

Julelunsj

Reker, majones, Leifs sylte, Julepostei, rødkål, sennep, rødbeter lagt opp på tallerken,

Lunt grillet ribbestykke og medisterkake serveres ved siden av, samt smør og godt brød 

 

Minimum 6 pers

Kr 159,- per kuvert

Allergener

"Allergenskjema er under bearbeiding, beklager dette.

Ber dere ringe eller maile oss i forhold til allergener i mellomtiden.

Vi får til de fleste tilpasninger."


Juletallerken
Grillet ribbe, hjemmelaget medisterkaker og pølser,saus, sjy, 

surkål, rødkål, smørdampede erter og gulrøtter, poteter og tyttebær

 

Minimum 10 pers

 

Kr 179,- per kuvert 

Allergener

"Allergenskjema er under bearbeiding, beklager dette.

Ber dere ringe eller maile oss i forhold til allergener i mellomtiden.

Vi får til de fleste tilpasninger."

Juletallerken og riskrem
Grillet ribbe, hjemmelagde medisterkaker og pølser, saus, sjy, 
surkål, rødkål, smørdampede erter og gulrøtter, poteter og tyttebær. 

Hjemmelaget riskrem, rød saus, mandel og marsipangris.

 

Minimum 10 pers

Kr 229,- per kuvert

Allergener

"Allergenskjema er under bearbeiding, beklager dette.

Ber dere ringe eller maile oss i forhold til allergener i mellomtiden.

Vi får til de fleste tilpasninger."

.
Pinnekjøtt tallerken

Rikelig av det beste pinnekjøttet, hjemmelaget lammepølse, sjy, kålrotstuing og poteter.

 

Minimum 10 pers

Kr 229,- per kuvert 

Allergener

"Allergenskjema er under bearbeiding, beklager dette.

Ber dere ringe eller maile oss i forhold til allergener i mellomtiden.

Vi får til de fleste tilpasninger."


Juletapas
Dillgravet laks på sennepspotet, Bakt Torsk i Westfalerskinke og ertepure på rugbrød, Chillimarinert Ribbe, Leifs Sylte i lefse, Medisterboller med vårløk og sennep, Kalkunfilet med appelsinmarmelade, Lun Lammepølse og rotmos, Julepostei med bacon på rugbrød, Frisk salat med Fennikel og beter, rødkål, saltstekte poteter, aioli og foccacia

Avsluttes med en nydelig Multe Panna Cotta og hjemmebakt pepperkake

 

Minimum 10 pers


Kr 299,- per kuvert.

Allergener

"Allergenskjema er under bearbeiding, beklager dette.

Ber dere ringe eller maile oss i forhold til allergener i mellomtiden.

Vi får til de fleste tilpasninger."


Julebuffet # 1 
Bakt Torsk i Westfalerskinke med ertepure på rugbrød, Dillgravet laks på sennepspotet, Mathusets Julesild, Frisk salat med Fennikel og beter, Leifs sylte i lefse, sennep, aioli, rømme, smør, rugbrød og flatbrød.
Grillet ribbe, hjemmelagde medisterkaker og pølser, saus, sjy, surkål, rødkål, smørdampede erter og gulrøtter, poteter og tyttebær

Riskrem med rød saus, mandel og marsipangris.

 

Minimum 10 pers

Kr 299,- per kuvert.

Allergener

"Allergenskjema er under bearbeiding, beklager dette.

Ber dere ringe eller maile oss i forhold til allergener i mellomtiden.

Vi får til de fleste tilpasninger."


Julebuffet # 2 
Bakt Torsk i Westfalerskinke med ertepure på rugbrød, Dillgravet Laks på sennepspotet, Mathusets Julesild, Frisk salat med Fennikel og beter, Leifs sylte i lefse, sennep, aioli, rømme, smør, rugbrød og flatbrød.
Pinnekjøtt, lammepølse, sjy, kålrotstuing, 
Grillet ribbe, hjemmelagde medisterkaker og pølser, saus, sjy, surkål, rødkål, smørdampede erter og gulrøtter, poteter og tyttebær. 

Hjemmelaget karamellpudding, Sjokolade Panna Cotta og Riskrem med rød saus, servert med mandel og marsipangris.

 

Minimum 20 pers 

Kr 399,- per kuvert

Allergener

"Allergenskjema er under bearbeiding, beklager dette.

Ber dere ringe eller maile oss i forhold til allergener i mellomtiden.

Vi får til de fleste tilpasninger."

.

 

NYTTÅRSMENY

Denne dagen har vi valgt å kjøre en litt smalere meny for å kunne betjene flest mulig med deilig mat

 

Lapskaus kr 99,-

 

Spekemat kr 169,-

 

Koldtbord kr 259,-

 

Minitapas kr 179,-

 

Tapas # 1 kr 239,-

 

Tapas # 2 kr 269,-

 

Tapas # 3 kr 299,- 

 

Kalkunbryst kr 195,-

 

Hjortestek kr 220,-

 

Pasjons Panna Cotta kr 69,-

 

Creme Bruleet kr 79,-

 

Karamellpudding kr 60,-

 

Vi holder åpent til kl 18 denne dagen. 

Detaljer om rettene, tilbehør med mer finner du i våre ordinære menyer.

Ønsker du maten varm og helt ferdig fra oss anbefaler vi bespisning innen kl 19.30 for at ikke maten skal forringes. Vi anbefaler ikke over 1,5 time i varmekasse. Ved bespisning senere enn dette anbefaler vi å hente kaldt for oppvarming av og hos deg som kunde for best resultat. 

Allergener

"Allergenskjema er under bearbeiding, beklager dette.

Ber dere ringe eller maile oss i forhold til allergener i mellomtiden.

Vi får til de fleste tilpasninger."

Noe du savner eller ønsker - kontakt oss - vi blir garantert enige