Ring oss i dag

40 55 44 22

eller bruk kontakt oss

VI BRUKER KUN FØRSTEKLASSES RÅVARER

 

..og lager all vår mat fra bunn med en ekte kjærlighet for det vi gjør.

Vi er stolte og rause kokker, maten skal være av en slik kvalitet, mengde og servert med en slik grad av service at dere ønsker å bruke oss igjen og igjen.

 

«Rikelig med mat, servert med sjel» har vært vårt slagord i snart 20 år.

Skulle du mot formodning ikke finne det du leter etter, kontakt oss for menyforslag utifra dine ønsker, tanker og behov.

 

Vi lager det du ønsker å servere gjestene dine

påsmurt-fra-mathuset-skien-porsgrunn

Påsmurt

Påsmurt er godt, ser bra ut og passer til de aller fleste anledninger. Rettene er delikat pyntet og opplagt på våre sorte fat.
lunch-og-møtemat-fra-mathuset-skien-porsgrunn

Lunch og møtemat

Lunch og møtemat kan være så mye mer enn rundstykker og bagetter. Uten forkleinelse for rundstykker og bagetter, for det kan jo være skikkelig godt. Hva med bagett med Pulled Pork, det er en hyggelig avveksling. Eller en fantastisk suppe med hjemmebakt brød til.

overtidsmat-fra-mathuset-skien-porsgrunn

Overtidsmat

Lei av pizza og junkfood på jobben når du må jobbe lenge? Bestill god, hjemmelaget og tradisjonell middag av oss for henting eller levering.
enkle-varmretter-fra-mathuset-skien-porsgrunn

Enkle varmretter

Levert i aluminiumsbakker, pakket i termokasser. Maten holder seg varm over lengre tid, men vi anbefaler likevel henting/levering av maten så tett opp mot bespisning som mulig. Viktig at lokket på termokasse er på helt frem til servering
tapas-og-fingermat-fra-mathuset-skien-porsgrunn

Tapas og fingermat

All kaldmat er delikat anrettet på sorte fat og gryter. Varmmat kommer i aluminiumsbakker. Vi anbefaler at maten blir hentet eller levert en halv til en hel time før bespisning. Da får kaldmaten temperert seg uten at det forringer varmmaten. For henting eller levering utover dette, kontakt oss for tips og info.

buffet-fra-mathuset-skien-porsgrunn

Buffeter

 

selskapsmat-fra-mathuset-skien-porsgrunn

Selskapsmeny

Her er noen av våre mest klassiske forretter, hovedretter og desserter. Har du ønsker om retter du ikke finner her, ønske om hvileretter eller vil at vi skal komponere en ti retters meny til deg. Kanskje du ønsker en meny kun basert på lokale råvarer. Ta kontakt for en velsmakende matprat.
sesongmat-fra-mathuset-skien-porsgrunn

Sesong

Her har vi valgt å spesifisere de to store sesongene:

kaker-og-smaagodt-fra-mathuset-skien-porsgrunn

Kaker og smågodt

Her tilbyr vi alt fra standardkakene til det helt hjemmelagede.