De store dagene i livet
der alt skal være perfekt

Dåp

Mathuset Avdeling Skien har åpent på søndager 10.00 - 14.00 samt etter avtale og leverer til hele Grenland til samme pris

Dermed kan vi lage helt nysmurte snitter, dagsfersk koldtbord, tapas eller hva dere måtte ønske servere deres gjester

Vi har også flotte lokaler for utleie

Konfirmasjon

Vi holder åpent alle konfirmasjonsdagene

En av våre aller største høytider. Her er det gjerne tapas og koldtbord som er de store og her har vi stor, nær ubegrenset kapasitet. Betjening, lokaler og selskapsmeny er der hvor vi blir fullbooket først, ønsker man dette anbefaler vi være ute i god tid.

Vi har flotte lokaler for utleie. Her er det lurt å være tidlig ute for de fleste lokalene bookes flere år i forveien

Bryllup

Den virkelig store dagen

Vi har over 20 års erfaring med bryllup og setter vår ære i å bidra til at denne dagen blir uforglemmelig. Her må alt være perfekt. Vi har et økende antall bryllup hvert år og i 2018 hadde vi nær 50 bryllup. Vi liker å tro det er fordi folk stoler på oss. At vi er ydmyke til at dette er deres store dag og at vi er en viktig bidragsyter i å gjøre denne dagen helt perfekt

Vi har flotte lokaler til utleie, vi kan komme til dere eller vi kan sette opp telt et helt annet sted. Vi har rodd bryllupsmat ut på en øy, gått langt til skogs og grillet midt i byen. Vi har laget klassiske 3-5 retters menyer, grill, tapas, temamat, for å nevne noe. Det viktigste er at brudeparet får det akkurat som de drømte om. Så langt det er mulig - og det meste er mulig.

Minnestund

En trist anledning som krever egen tilnærming

Vi skjønner ordet diskresjon og ydmyket på det som er en av livets vonde dager. Dette er den dagen der man kanskje ikke orker eller ønsker tenke mye. Bare få den hjelpen man trenger, om det er lite eller alt. Det være seg å hente eller få tilkjørt snitter og kaker eller ønsker om lokale, betjening, blomster, kaffe eller hva det måtte være.

Alle de andre dagene

Mellom de store dagene finnes hverdagene. De er også viktige. Så kommer det små krydder i form av helger, bursdager, jubileum, sommerfester og julebord. Vi er her også, faktisk mest her og alltid der hvor det er behov for deilig mat. 

Visste du forresten at vi kan arrangere Kokkekamp?

Perfekt for bedrifter, teambuilding, vennefest

Med glass i hånd og smil om munn skrider man til verket. Noen med stort konkurranseinstinkt, noen mer passive, men alle er med. Hygge trumfer ferdigheter. Kokken vår bedømmer og veileder dere hele veien. Når oppgaven er utført og dere nyter - forhåpentligvis - nydelig mat kårer kokken vår et vinnerlag. Så er resten av kvelden deres, med eller uten oss.

Vi har perfekt lokale til dette, vi kan også komme til dere og vi kan koble inn eventbyrå og lage helt andre konsept med deilig mat i sentrum for begivenhetene

Kontakt oss

Mathuset -skien

40 55 44 22
Besøksadresse:
Sliperivegen 11
3718 Skien